VIINEIHIN PEREHTYNYT VUOROPÄÄLLIKKÖ

Haemme energistä ja aurinkoista tarjoilun ammattilaista VUOROPÄÄLLIKÖN tehtävään! 

Olet etsimämme henkilö, jos asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja viinejä kohtaan. Viinien asiantuntemus on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä! Omaatko jo alan esihenkilökokemusta tai oletko kenties restonomiopintojen loppusuoralla ja tahdot arvokasta käytännön oppia vuorojohtamisesta? Odotamme suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia ja kaikki muu kielitaito on plussaa. Jos olet vielä osaava ja aktiivinen somettaja, niin vielä parempi!

Vuoropäällikön monipuoliseen työnkuvaan tässä upean erilaisessa miljöössä kuuluu Viinituvan Emännän apuna mm. ravintolan tilaukset, työvuorosuunnittelu, toiminnan, markkinoinnin ja myynnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa sekä asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityö. 

Työt alkavat vappuna ja kestävät ainakin lokakuun alkuun.

🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻

TARJOILIJA 

Olethan ahkera ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta a la carte-tarjoilijan työstä? Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja viinejä kohtaan. Edellytämme iloista ja ystävällistä asennetta asiakaspalveluun, joustavuutta sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Viinitupa Vuorenmaja on pääsesonkina 5.6.-13.8. avoinna ma-pe klo 16-22, la klo 12-23 ja su klo 12-20. Kesäsesongin koko aukiolo kestää 29.4.-3.9.2023.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi jo tänään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoa työtehtävistä voi kysellä Viinituvan emännältä; Anu Schuoler, puh. 050-65048.

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

    TripAdvisor 

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.