TARJOILIJA ja/tai VUOROPÄÄLLIKKÖ

Olethan ahkera ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilijan työstä? Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja viinejä kohtaan. Edellytämme iloista ja ystävällistä asennetta asiakaspalveluun, joustavuutta sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Sinun ei tarvitse (vielä) olla viinien asiantuntija; talon tuotteiden pariin kyllä opetetaan!

Viinitupa Vuorenmaja on pääsesonkina 7.6.-8.8. avoinna ma-pe klo 16-23, la klo 12-23 ja su klo 12-20. Kesän koko aukiolo kestää 30.4.-5.9.2021.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi jo tänään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoa työtehtävistä voi kysellä Viinituvan emännältä; Anu Schuoler, puh. 050-65048.

KEITTIÖAPULAINEN / APUKOKKI 

Oletko itsenäinen kokki tai intohimoinen ruoanlaittaja, joka haluaa vakuuttaa asiakkaamme eurooppalaisen bistroruoan parissa? Haluatko toimia kokkimme "vasempana kätenä" ja olla vastuussa keittiöstä hänen vapaillaan? Löytyykö sinulta intoa ja ideoita leipomiseen ja jälkiruokiin? 

Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, olet mahdollisesti etsimämme vahvistus pieneen mutta pippuriseen keittiöömme! 

Sinulta löytyy mahdollisesti jo aiempaa kokemusta à la carte – keittiöstä ja olet tottunut tekemään oikeaa ruokaa tuoreista raaka-aineista. Odotamme sinulta oma-aloitteista otetta, tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta. Tarvitset työssä joko suomen tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassin. Muu kielitaito ja kokemus työskentelystä ulkomailla on aina plussaa!

Työ alkaa huhtikuun lopulla ja jatkuu ainakin syyskuun alkuun asti. 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi jo tänään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Lisätietoa työtehtävistä voi kysellä Viinituvan emännältä; Anu Schuoler, puh. 050-65048

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2020. All rights reserved.
Site by Aidia.