KOKKI/ LEIPURI/ KEITTIÖN HELMI

Oletko itsenäinen kokki, joka haluaa vakuuttaa asiakkaamme eurooppalaisen bistroruoan parissa? Haluatko ottaa vastuun pienestä mutta pippurisesta keittiöstämme ja kehittää tarjontaamme? Onnistuuko sinulta myös leivonnaiset kahvilapuolen tarjontaan?

Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, olet mahdollisesti etsimämme keittiöhelmi!

Työtehtäviisi kuuluu keittiön esivalmistelutyöt, annosruokien valmistus, leipominen sekä vaihtuvan annostarjonnan suunnittelu yhdessä yrittäjän kanssa. Sinulta löytyy aiempaa kokemusta à la carte – keittiöstä ja olet tottunut tekemään kunnon ruokaa oikeista raaka-aineista. Odotamme sinulta oma-aloitteista otetta, tiimityöskentelytaitoja ja positiivista asennetta. Tarvitset työssä joko suomen tai englannin kielen taitoa ja hygieniapassin. Muu kielitaito ja kokemus työskentelystä ulkomailla on plussaa!

Työ alkaa heti ja jatkuu syyskuun alkuun asti. Viinitupa Vuorenmajan kesäsesonki kestää 28.4.-2.9.2018. Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös jatkaa töitä syksyllä ja talvikaudella keikkaluontoisesti, joten tämä kesäpesti voi hyvinkin olla ovi pidempiaikaiseen työsuhteeseen!
Autamme tarvittaessa muilta paikkakunnilta saapuvia työntekijöitä asuntoasioissa.

Jos tiedät olevasi etsimämme henkilö niin ole pikaisesti yhteydessä yrittäjään; Anu Schuoler, puh. 050-65048

*****************************************

Osa-aikainen TARJOILIJA ja/tai ALLROUNDER (keittiö+sali)

Olethan ahkera ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta tarjoilijan tai keittiöapulaisen työstä? Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja viinejä kohtaan. Edellytämme iloista ja ystävällistä asennetta asiakaspalveluun, joustavuutta sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa. Saksa ja muut kielet luetaan eduksi. Sinun ei tarvitse (vielä) olla viinien asiantuntija; talon tuotteiden pariin kyllä opetetaan!

Viinitupa Vuorenmaja on pääsesonkina 25.6.-12.8. avoinna ma-la klo 12-22 ja su klo 12-20. Kesän koko aukiolo kestää 28.4.-2.9.2018.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi jo tänään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
Lisätietoa työtehtävistä voi kysellä Viinituvan emännältä; Anu Schuoler, puh. 050-65048.

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

    TripAdvisor

© Vuorenmaja 2018. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®