VIINEISTÄ KIINNOSTUNUT VUOROPÄÄLLIKKÖ

Haemme energistä ja aurinkoista tarjoilun ammattilaista VUOROPÄÄLLIKÖN tehtävään! 

Olet etsimämme henkilö, jos asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja laatujuomia kohtaan. Kiinnostus viineihin on ehdottomasti eduksi tässä tehtävässä! Omaatko jo hieman esihenkilökokemusta ravintola-alalta tai oletko kenties restonomiopiskelija ja haluat arvokasta käytännön oppia vuorojohtamisesta? Odotamme suomen kielen lisäksi sujuvaa englantia ja kaikki muu kielitaito on plussaa. Jos olet aktiivinen somettaja, niin vielä parempi!

Vuoropäällikön monipuoliseen työnkuvaan tässä upean erilaisessa miljöössä kuuluu Viinituvan emännän apuna mm. ravintolan tilaukset, työvuorosuunnittelu, toiminnan, markkinoinnin ja myynnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa sekä asiakaspalvelu-, tarjoilu- ja myyntityö. 

Työt alkavat viimeistään vappuna ja kestävät ainakin lokakuun alkuun.

🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻🥨🥂🍷🍻

TARJOILIJA 

Olethan ahkera ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta a la carte-tarjoilijan työstä? Arvostamme ripeää mutta huolellista työtapaa sekä intohimoa ruokaa ja laatujuomia kohtaan. Edellytämme iloista ja ystävällistä asennetta asiakaspalveluun, joustavuutta sekä sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa.

Viinitupa Vuorenmaja avaa sesonkiin 30.4. ja pääsesonkina 24.6.-11.8. olemme avoinna ma-pe klo 14-21, la klo 12-22 ja su klo 12-18.
Kesäsesongin koko aukiolo kestää 30.4.-1.9.2024.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi jo tänään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.