Ryhmämenut


Kesäsesongin ja normaalien aukioloaikojen ulkopuolella Viinitupa Vuorenmaja on avoinna tilauksesta max. 35 hengen ryhmille. Ravintolan tilat ovat mainiot pieniä juhlia, kokouksia tai muita tapaamisia varten. Tarjoilujen lisäksi emme veloita tilavuokraa, kun yksityistilaisuuksien vähimmäisveloitus 300.- eur/tilaisuus täyttyy.

Käytössä ovat:
*sali max. 30 henkeä + takkahuone 6 henkeä
*katettu etuterassi max. 50 henkeä
*aurinkoterassi max. 50 henkeä

Alla esimerkkejä erityisesti ryhmille suunnatusta tarjonnastamme erikoisruokiemme parissa. Näiden lisäksi voit tutustua perinteisempiin 3 ruokalajin menuihimme täällä: Ryhmämenut 

Pyydämme valitsemaan koko ryhmälle saman menun ja toivomme ennakkotietoja mahdollisista ruoka-aineallergioista ja erityisruokavalioista hyvissä ajoin ennen tilaisuuden ajankohtaa. Viinit ja muut ruokajuomat myydään yksityistilaisuuksissa pullottain.

Viinitasting-pakettimme ryhmille löydät täältä: Viinitastingit

KAIPAATKO MYÖS OHJELMAA TAI AKTIVITEETTIA VIERAILUSI OHEEN? PYYDÄ TARJOUS OHJELMASTA KUMPPANILTAMME TÄÄLLÄ!


VIINITUVAN SVEITSILÄINEN MENU

Alkumaljana lasi kuohuviiniä tai talviaikaan hehkuviiniä

***

Vuorenmajan alkupalalautanen
     marinoitua kuhaa saaristolaisleivällä
     kylmäsavulohta
     hirvenlihapullia ja metsäsienisalaattia
     Metsuri-punahomejuustoa   
     Tete de Moine -juustoa

***

Pääruokavaihtoehdot:

Flammkuchen
Ohuen pohjan päällä ranskankermakastike ja Vuorenmajan erinäiset täytteet. Flammkuchenit tuodaan pöytään tarjoilulaudalla valmiiksi paloiteltua ja tarjoillaan pöytäkunnittain jaettavaksi.

Juustofondue
Perinteiseen tapaan kuumaan juustomassaan kastettavaksi tarjoillaan maalaisleipää

Lihafondue
Lihapalat kypsennetään öljypadassa ja nautitaan ranskalaisten, kylmien kastikkeiden
ja säilykekasvisten kera

Raclette
Raclette-juustoa sulatetaan pöytägrillissä ja nautitaan perunoiden sekä erilaisten
grillattavien lisukkeiden kera

***

Jälkiruoaksi kahvi sveitsiläisten suklaiden kera

Hinnat per henkilö (min. 6 henkeä)
kun pääruokana:

Flammkuchen      33,-€
Juustofondue       43,-€
Lihafondue           53,-€
Raclette                48,-€


FLAMMKUCHEN FESTIVAL

Keski-Euroopan vastaisku pizzalle, flammkuchen eri täytteillä. Flammkuchenin ohuella, hiivattomalla taikinapohjalla on hapankermakastike ja päällä erilaisia täytteitä; esim. savupekoni ja punasipuli, kylmäsavulohi ja tilli, feta/oliivi/punasipuli. Flammkuchenit tuodaan pöytään tarjoilulaudalla valmiiksi paloiteltuna ja tarjoillaan pöytäkunnittain. Flammkuchen sopii oikein hyvin valkoviinien - erityisesti Rieslingin kanssa!

Alkumaljana lasi kuohuviiniä tai talvikaudella hehkuviiniä

***

Alkuruokavaihtoehtoja:
Rucola-tomaatti-parmesaanisalaatti
Meloniveneet ilmakuivatun kinkun kera
Talvisalaatti paistetuilla herkkusienillä ja pekonilla
Paahdettu valkosipulikeitto

***

Erilaisia flammkucheneita tarjoiltuna pöytäkunnittain


Yhteensä                     27 €/henkilö     


JÄLKIRUOKIA YHDISTETTÄVÄKSI KAIKKIIN MENUIHIN

Kahden suklaan mousse
Kinuskinen Pannacotta
Juustokakku
Marjahilloke ja vaniljajäätelö
Tiramisu
Calvados-Omenat ja kanelivaahto
Paahtovanukas                                                       à 7.50

Pieni juustolautanen                                           à 9.50


 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.