Yksityistilaisuudet idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Talvikauden lokakuusta huhtikuulle Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 8-30 hengen seurueita. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Pirkanmaan Joulusafari 11.12.2021

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviini lämpiämään ja tarjontaan Vuorenmajan ruokalahjoja pukinkonttiin!

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Pirkanmaan Joulusafarille LA, 11.12.21 tarjoten jouluisia ruokia ja juomia sekä makulahjoja pukinkonttiin. Ennakkoon voi varata myös Juustofonduen tai Racletten väh. 4 hengelle. Keittiöstä talvilistan lisäksi sahramilla maustettua perunakeittoa, joulukinkku-pretzeliä, peurapataa ja villiriisiä sekä lahjajuustoista koottu maistelulautanen sopivan viinin kera.

Terassilla pääsee lisäksi tekemään ostoksia pienimuotoiselta joulutorilta klo 12-16. Myyjinä joulutorilla on ainakin: Saarela Homestead, Unelmien Helmiä, Rauhalammin marjatila, Ihan Poukan Pihalla sekä yksityishenkilöitä käsitöiden ja leivonnaisten (myös G/L) kanssa.

Vuorenmajan omassa pöydässä myynnissä talon pähkinätorttua, hehkuviinihyytelöä, olut- ja siiderilahjoja, Herkkujuustolan ja Juustosopin juustolahjoja sekä Haapamäentalon hunajaa. Ja tietenkin Vuorenmajan LAHJAKORTIT!

Tervetuloa nauttimaan Mäntänvuoren luonnosta ja Vuorenmajan jouluisesta tunnelmasta!

Ravintolarajoitusten kiristyessä otamme käyttöön koronapassin klo 16 eteenpäin. Esitäthän koronapassin henkilökunnalle heti ravintolaan saavuttaessa. Kiitos sujuvasta yhteistyöstä!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

 

Vuorenmajan Oktoberfest 2021

VALLITSEVISTA RAJOITUKSISTA JOHTUEN meidän vuosittaiset Oktoberfest-juhlat järjestetään tänä syksynä vain LIGHT-versiona! 

Aloitamme Oktoberfest-henkisen tarjonnan lauantaina 18.9. klo 16 ja lopetamme la, 2.10. klo 23. Perjantaisin ja lauantaisin tänä aikana tarjonnasta löytyy Oktoberfest-henkistä ruokaa, Paulanerin Oktoberfest-olutta hanasta ja musiikkia "nauhalta". Asianmukaiset koristeet löytyvät kyllä ja pöytävaraus on edelleen suositeltavaa! 

ENNAKKOMYYNNISSÄ OKTOBERFEST-PAKETTI HINTAAN € 49.-/hlö
sis. pöytävarauksen, 3 ruokalajin menun (tarjoiltu), 2 tuoppia olutta tai 50cl viiniä

OKTOBERFEST-MENU:

Mausteinen kurpitsakeitto                                        
***
Possun varraspaistia, leipäknöödeliä, olutkastiketta ja hapankaalta
TAI
Paahdettu kanankoipi, kasvisriisiä ja paholaisen hilloa
***
Omenastruudelia ja vaniljakastiketta

VARAUKSET https://vuorenmaja.fi/fi/varaa-poytaTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 03 389 1616 (parhaiten aukioloaikoina!)

Ein Prosit und herzlich Willkommen! 

SAAVUTHAN VIINITUVAN WIESN'ILLE VAIN EHDOTTOMASTI TERVEENÄ JA PIDÄT ETÄISYYTTÄ MUIHIN PÖYTÄSEURUEISIIN! KAIKILLA SEURUEILLA ON OMA PÖYTÄ JA ME HUOLEHDIMME SIISTEYDESTÄ SEKÄ KÄSIDESIN RIITTÄVYYDESTÄ, NIIN KUIN AINA!

  

   

 
 
 
 

 

  

ISÄNPÄIVÄ ja ETKOT VUORENMAJALLA 12.-14.11.2021

Tuo isä nauttimaan Vuorenmajan herkuista ja välittömästä tunnelmasta sunnuntaina 14.11.2021 klo 12-17!

 

Isänpäivänä Vuorenmajalla on tarjolla flammien, pretzeleiden ja keiton lisäksi sesonkiin sopien hirvipaistia puolukkakastikkeella, juustoperunoiden ja pekonipapujen kera hintaan € 22.-/annos🦌.

Isänpäivän etkoja vietetään pe ja la klo 16-22, jolloin tarjolla on talvilistan antimien lisäksi Vuorenmajan Schnitzel eli paneroitu possunleike ranskalaisilla ja salaatilla.
Toki voit tuoda isän myös Fonduelle tai Raclettelle; varaus onnistuu vähintään 4 hengelle.
Koko viikonlopun ajan hemmottelemme makunystyröitä myös 3 Pinot Noir-viinin tastingillä🍷; kaikki omaa maahantuontia tietenkin 😉!
Varmistaaksesi oman paikkasi ja varsinkin hirvipaistin riittävyyden, varaathan pöydän
https://vuorenmaja.fi/fi/varaa-poyta tai soita 03-3891616.
Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Valtakunnallista lähiruokapäivää vietetään Vuorenmajalla 10.-11.9.2021

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Lähiruokapäivään perjantaina ja lauantaina, 10.-11.9. tarjoten lähiriistasta ja metsän antimista tehtyjä ruoka-annoksia. Samalla lanseerataan Viinituvan talvilista, joten tarjonnasta löytyy edelleen myös flammeja, pretzeleitä ja herkkulautanen sekä eurooppalaiset viinit ja kotimaisten pienpanimoiden tuotteet. 

Satokauden juureskeitto                                5.00 / 8.00

Kermainen metsäsienikeitto                          5.00 / 8.00

Peuraraguu ja rosmariini-perunakakkua               20.00
Peuran paistista punaviinissä kypsytelty lihakastike,
seuranaan rosmariini-perunakakkua 

Metsästäjänleipä ja vihreä salaatti                         21.50
Maalaisleivän päällä villisian ulkofilepihvi ja tattikastike.
Kylkeen vihreää salaattia.

Tervetuloa nauttimaan satokauden herkuista Mäntänvuoreen! 

 

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.