Vuorenmajan Schnitzel-torstait!

Herkullista possunleikettä kera ranskalaisten ja lisäkesalaatin pääsee Vuorenmajalla nauttimaan aina torstaisin koko kesän ajan! Tämä herkku saatavilla myös gluteenittomana! Perinteisen schnitzelin hinta on 15,50€. Torstaisin olemme avoinna klo 16-22 - pöytävaraus suositeltavaa! Tervetuloa nauttimaan!

Parsaviikko Vuorenmajalla 1.6.-8.6.2020


Valtakunnalliset Riesling & co.-viikot siirtyivät koronakeväältä vuodella eteenpäin, mutta se ei estä meitä tarjoilemasta teille ihania kevään parsaruokia avajaisviikolla! Ma, 1.6. lähtien luvassa kevään tuoretta parsaa lisukkeineen ja tietenkin täydelliset viinit parsan kanssa löytyvät viinikaapistamme!

Pöytävaraukset: puh. 03 4747457 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tervetuloa nauttimaan kevään herkuista kanssamme!

Vuorenmajan pääsiäisen TAKEAWAY LA 11.4.2020


Lankalauantaina 11.4.2020 tarjoamme takeaway-palvelua klo 12-17! Noudettavaksi tarjoamme flammeja, täytettyjä pretzeleitä ja pähkinätorttua. Myös alkoholittomat juomat voi ostaa mukaan halutessaan.

Tilaukset tehdään soittamalla numeroon 03-4747 457 lauantaina klo 11 eteenpäin. Sovimme kanssasi noutoajan välttääksemme liian monen asiakkaan yhtäaikaista oleilua ravintolatiloissa. Saavuthan noutamaan Vuorenmajan herkkuja vain ehdottomasti terveenä, kiitos! 

VUORENMAJAN TAKEAWAY RAJOITUSTEN AIKANA


Maamme hallituksen päätöksellä ravintolat pysyvät suljettuina 31.5.2020 asti koronaepidemian hillitsemiseksi. Ruuan ja juomien noutaminen on kuitenkin sallittua, joten Vuorenmaja muuttuu 24.4.2020 alkaen takeaway-ravintolaksi. Toistaiseksi ruokien nouto onnistuu PE ja LA klo 15-21. VAPPUNA palvelemme 30.4.-2.5. TO-LA klo 14-21.
Tilaukset tehdään soittamalla aukioloaikoina numeroon 03-4747 457 TAI tilaamalla ONLINE BESTORANTE-sovelluksella.
Sovimme kanssasi noutoajan välttääksemme liian usean asiakkaan yhtäaikaista oleskelua ravintolatiloissa. Saavuthan noutamaan Vuorenmajan herkkuja vain ehdottomasti terveenä, kiitos! 

TAKEAWAY MENU

Yksi kädenojennus, rakkaat asiakkaamme, on Vuorenmajan lahjakorttien ostaminen, jotka voi sitten käyttää heti kun taas palataan normaaliin. Tilaus parhaiten sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maksu onnistuu tilisiirtona, jonka jälkeen lahjakortti toimitetaan postissa.

Olemme avanneet myös oman kauppapaikan www.autetaanravintoloita.fi sivustolle. Sieltä voit ostaa meille juoma- tai ruokalahjakortteja jo etukäteen ennen kuin saamme taas ovet auki normaalisti. Lahjakortin voi ostaa omaksi iloksi itselleen tai sen voi lähettää kaupasta suoraan kaverille. Näin autat meitä tässä haastavassa tilanteessa, kiitos!

Pysykäähän terveinä ja toivottavasti saamme tarjota teille elämyksiä taas mahdollisimman pian! 

 

💪👩‍🍳🥨🍕🍷🍺

 

Yksityistilaisuudet idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Talvikauden marraskuusta huhtikuulle Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 10-35 hengen ryhmiä. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2019. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®