Tuo äiti nauttimaan Vuorenmajan herkuista ja tunnelmasta sunnuntaina 9.5.2021 klo 12-18!

Äitienpäivänä Vuorenmajalla on tarjolla ruokalistan herkkujen lisäksi 3 ruokalajin keväinen menu:

Emännän kuohuviinidrinkki 
***
Créme Ninon - tuorehernekeitto
***
Paistettu lohimedaljonki, kauden kasviksia ja varhaisperunaa
***
Raparperi-Brita-kakkua

Hinta € 29.-/hlö

Otamme pöytävarauksia vastaan Pöytävaraus tai puhelimitse 03-3891616.

Lämpimästi tervetuloa!

P.S. Äitejä voi myös ilahduttaa Vuorenmajan lahjakortilla, joita saa ostaa meiltä aina aukioloaikoina!

 

Riesling & co. ja parsaviikot Vuorenmajalla 13.5.-6.6.2021


Riesling & co.-viikoista lähtien pääsee Vuorenmajalla jälleen nauttimaan 3-viinin tastingeista sekä 13.5.-6.6. järjestettävistä parsaviikoista!

Näinä toukokuun viikonloppuina keittiö loihtii kevään tuoreelle parsalle erinäiset ihanat lisukkeet ja täydellisesti sopivat viinit löytyvät tietenkin viinikaapista!

Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 Emännän Pruuvit läpi Saksan viinikentän;

14.5.21 Saksan kuohuvat Sektit

21.5.21 Rieslingiä kuivasta makeaan - 5 viinin tasting

28.5.21 Saksalaiset roséet – onko värillä väliä?

4.6.21 Saksan punaiset – Pinot Noir ja muut lajikkeet

Viinien suolapalaksi on tarjolla talomme rakastettu erikoisuus Flammkuchen eri täytteineen.

Laitapa siis jo päivämäärät muistiin!

Tervetuloa nauttimaan kevään herkuista ja huikeista saksalaisviineistä!

Pöytävarausta suositellaan lämpimästi: Pöytävaraukset, puh. 03 389 1616 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Vahvistusta Vuorenmajan tiimiin!

Kesäsesonki starttaa Vuorenmajalla 30.4.2021 ja meillä olisi taas töitä tarjolla! Jos haluat olla osa Vuorenmajan reipasta tiimiä tai tiedät jonkun joka haluaisi niin tutustupa avoimiin pesteihin täällä: Työpaikat

 

 Julkaistu 5.4.2021

Vuorenmajan Vappu ja sesongin avajaiset pe-su, 30.4.-2.5.2021


Tule nauttimaan vapusta ja keväästä Mäntänvuoreen sekä käynnistämään kanssamme Viinituvan 7. kesä! Tarjontaa on jälleen päivitetty sekä ruoka- että juomapuolella ja avajaistarjouksiakin on luvassa 😉! Tietenkin myynnissä myös mamman simaa ja talossa paistettuja munkkeja, sekä paikalla nautittavaksi että mukaan ostettavaksi. 

Voimassa olevien ravintolarajoitusten vuoksi olemme avoinna pe, 30.4. ja la, 1.5. klo 12-19 sekä su klo 12-18. Mikäli haluatte nauttia ruoan seuraksi alkoholijuomia, tulettehan hyvissä ajoin ennen klo 17, koska anniskelun joudumme tällöin lopettamaan. Saatte rauhassa nauttia ruokaa ja juomaa klo 18 asti, mutta tämän jälkeen joudumme keräämään alkoholijuomat asiakkailta pois. Ruokailua tai kahvittelua voitte halutessanne kuitenkin jatkaa klo 19 asti.

Jos kuitenkin tulet klo 17 jälkeen ja haluat oluen tai siiderin, voit sen kyllä ostaa meiltä mukaan ja mennä nauttimaan sen anniskelualueen ulkopuolelle.

Take-away on avoinna koko päivän klo 21 asti. Takeaway-menu löytyy kotisivultamme https://vuorenmaja.fi/fi/takeaway ja tilaukset tehdään soittamalla numeroon 03-3891616. Kotitekoista mamman simaa voi ostaa myös mukaan € 5.-/litra, laitathan simavarauksen sisään: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Pöytävaraukset puhelimitse numeroon 03-389 1616 tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

VUORENMAJAN SKI-CAFÉ PALVELEE!

VUORENMAJAN SKI-CAFÉ palvelee Mäntänvuoren ulkoilijoita vielä talvilomaviikoilla 8 ja 9 to klo 12-18 sekä pe ja la klo 12-21
Tule nauttimaan talvipäivistä Mäntänvuoreen Alppien after-ski hengessä; tarjonnasta löytyy kuumia ja kylmiä juomia, suolaista ja makeaa purtavaa sekä Schnitzel! Myös take-away toimii; soitathan tilauksesi aukioloaikoina puh. 03-389 1616.

Mäntänvuoressa on erittäin hyvät ihmisvoimin tampatut polut ulkoiluun. Puukelkkoja pääsee testaamaan panttia vastaan. Vuorenmajan takaa löytyy myös pulkkamäki perheen pienemmille! Kaikki touhuaminen maastossa omalla tai vanhempien vastuulla!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tunnelmasta ulkoilun ohessa!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2020. All rights reserved.
Site by Aidia.