Vuorenmajan Oktoberfest 2018

21.-22.9.2018 klo 18-24 Viinitupa Vuorenmajalla juhlitaan suuren suosion saanutta Oktoberfestiä! Tänä vuonna tiloja on pienennetty merkittävästi ja toteutusta mietitty uuteen kuosiin. Elävästä musiikista vastaa trubaduuri-duo ISO JUHA JA KESKIKOKOINEN VESA! Oktoberfest-herkkuja tarjotaan etukäteen tilattuna 3 ruokalajin menun muodossa; pääruokina possua, broileria tai makkaroita lisukkeineen. Pienempään nälkään on paikan päällä sitten tarjolla VAIN pretzeleitä ja flammeja! Hanaan saamme jälleen Paulanerin aidon saksalaisen Oktoberfest-oluen sekä kotimaisen Laitilan panimon Kekri-oluen!

ENNAKKOMYYNNISSÄ OKTOBERFEST-PAKETIT:

VIP-PAKETTI € 49.-/hlö; sis. pöytävarauksen sisätiloihin TAI takaterassin lämpöiseen telttaan, 3 ruokalajin menun (tarjoiltu), litran olutta (2 tuoppia) tai 50cl viiniä sekä sisäänpääsyn
PROSIT-PAKETTI € 29.-/hlö; sis. 3 tuoppia olutta tai pullon viiniä sekä sisäänpääsyn ja paikkavarauksen telttaseinin suojatulle katetulle terassille (T-pöydät)
PELKKÄ SISÄÄNPÄÄSY OVELTA € 5.-

MENUVAIHTOEHDOT VIP-pakettiin:
Mausteinen kurpitsakeitto
TAI
Juustomestarin salaatti
***
Maalaismakkaroita, tummaa olutkastiketta, röstiperunaa ja omenaista punakaalta
TAI
possun varraspaistia, tummaa olutkastiketta, röstiperunaa ja omenaista punakaalta
TAI
Grillibroileria, paholaisenkastiketta ja kasvisriisiä
***
Omenastruudelia ja vaniljakastiketta

Suuremmille seurueille suosittelemme varaamaan yhtenäisen menun!

VARAA OMA PAIKKASI AJOISSA VUODEN BILEISIIN!

VARAUKSET 03 4747 457 tai 050-65048 (Anu) TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. TAI Liveton palvelusta: https://liveto.fi/fi/tapahtumat/oktoberfest/

Ein Prosit und herzlich Willkommen!


 
 
 
 
 

 

Talven juhlat idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Kesäsesongin päätyttyä Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 10-35 hengen ryhmiä talvi- ja kevätkauden. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Vuorenmajan Schnitzel-torstait!

Herkullista possunleikettä kera ranskalaisten pääsee Vuorenmajalla nauttimaan aina torstaisin koko kesän ajan! Tämä herkku saatavilla myös gluteenittomana! Perinteisen Wieninleikkeen hinta 14,50€. Torstaisin olemme avoinna klo 14-22 - pöytävaraus suositeltavaa! Tervetuloa nauttimaan!

Mää oon Mänttästä - viikonloppuna Vuoressa liikututaan!

Vuorenmaja on luonnollisesti menossa mukana tulevana MOM-viikonloppuna, 27.-29.7.2018! Palvelemme normaalein aukioloajoin pe-la klo 12-22 ja su klo 12-20.

Perjantai 27.7.
Alkuilta mennään Vuorenmajalla 60- ja 70-lukujen tunnelmissa, kun virtolainen HELTER SKELTER saapuu viihdyttämään musiikillaan klo 17 eteenpäin!

Lauantai 28.7.
Vuorenmajan lauantai-illan liikutuksesta vastaa ensin klo 18 THB-Tomi Havinen Band!
Kun viisi miestä käy kaihon kimppuun, tuloksena on melankolista pop/rock musiikkia. Bändin laulajan Tomi Havisen kynästä on lähtenyt biisejä joissa soi mennyt aika,
ihan konkreettisestikin, osa kappaleista on syntynyt jo vuosia sitten, osa on uusia. THB:ssä vaikuttavat:
- Tomi Havinen, laulu, kitara
- Janne Viita-aho, kitara
- Daniel Rantanen, rummut
- Jyri Salonen , Basso
- Harri Nieminen, koskettimet

Illan liikutus jatkuu vielä ihan toisissa merkeissä kun klo 20 on luvassa harvinaista herkkua Burleskin muodossa! Lavalle nousevat Burleski-tähdet Olivia Rouge, Koko Davai ja India Wilde! Tarjolla on 3 esityksen show, joten paikalla kannattaa olla tasan klo 20 ettei yksikään hetkutus jää näkemättä!

Sunnuntai 31.7.
MOM-sunnuntaina palvelemme normaaliin tapaan klo 12-20 - tervetuloa!

KAIKKIIN TAPAHTUMIIN ON VAPAA PÄÄSY JA NÄKÖALATASANNE REKKA-STAGEN EDUSTALLA ON VIHDOIN MYÖS ANNISKELUALUETTA!

Viikonlopun ajan on hanassa tarjolla Laitilan Kukko Lager -olutta ja Oiva-omenasiideriä, pulloissa tutut saksalaiset ja Teerenpelin tuotteet sekä typistetty valikoima viinejä laseittain. Keittiön tarjonnasta löytyy flammien, pretzeleiden ja kylmien herkkulautasten lisäksi MOM-viikonlopun ajan bratwurstia peruna- ja hapankaalisalaatin kera.

PÖYTÄVARAUKSIA OTAMME VASTAAN mutta Sveitsin keittiön herkkuja emme valitettavasti pysty tarjoamaan tämän tapahtumaviikonlopun aikana!

SUOSITTELEMME LÄMPIMÄSTI LIIKKUMISTA JALAN, FILLARILLA TAI BUSSILLA. PARKKIPAIKKOJA ON VUORESSA VAIN RAJOITETUSTI!

HELTEISESTI TERVETULOA LIIKUTTUMAAN MÄNTÄNVUOREEN - TOP OF MÄNTTÄ KUTSUU!

Emännän PerjantaiPruuvi

Joka toinen perjantai koko kesän ajan Viinituvan Emäntä moderoi vapaamuotoisen viininmaistelun klo 18 eteenpäin. Vuorenmajan viinitarjontaan tutustutaan pitkän pöydän ääressä emännän kertoillessa maisteltavista viineistä. Pakettiin kuuluu aina väh. 3 viiniä (n. 8cl/ viini) sekä pikkusuolaista Vuorenmajan keittiöstä maistelukavereiden kanssa jaettavaksi. Hinta alkaen 20.- €/henkilö riippuen tarjottavista viineistä.
Jos haluat varmistua paikasta 8 hengen pöydässä - tee varaus!

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

    TripAdvisor

© Vuorenmaja 2018. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®