Pirkanmaan lähiruokasafari 12.9.2020

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Pirkanmaan Lähiruokasafarille lauantaina, 12.9. tarjoten lähiseudun tuottajien raaka-aineista valmistetun menun ja ruoka-annoksia. Tarjonnasta löytyy myös eurooppalaiset viinit sekä kotimaisten pienpanimoiden tuotteet. 

Piha-alueella pääsee lisäksi tekemään ostoksia pienimuotoiselta tuottajatorilta klo 12-16. Mukana torilla ainakin Matomutkan puutarha, Isoniemen tila ja Pieni Juurileipomo! Myynnissä myös Haapamäentalon hunajaa ja itsetehtyä omenahilloa.

Tervetuloa nauttimaan satokauden herkuista Mäntänvuoreen! 

 

Mänttä Food Festival 29.8.2020

Vuorenmaja osallistuu omalla twistillään Mänttä Food Festivalille ja hemmottelee makunystyröitä metsäisellä tarjonnalla lauantaina, 29.8.2020, passeleita juomia unohtamatta. Palvelemme klo 13-23.

Olemme myös lauantain opastetun makupolun viimeinen etappi, joten meille pääsee Serlachius-bussilla iltaa viettämään :-)!
Varaukset lauantain makupolulle kannattaa tehdä nyt heti osoitteessa: https://serlachius.fi/palvelu/mantta-food-festivalin-makupolku-29-8 

Vuorenmajan Sapas-maistelulautanen (3 metsäistä suupalaa) & lasi viiniä (12cl) hintaan € 9,50!

 

Vuorenmajan Schnitzel-torstait!

Herkullista possunleikettä kera ranskalaisten ja lisäkesalaatin pääsee Vuorenmajalla nauttimaan aina torstaisin koko kesän ajan! Tämä herkku saatavilla myös gluteenittomana! Perinteisen schnitzelin hinta on 15,50€. Torstaisin olemme avoinna klo 16-22 - pöytävaraus suositeltavaa! Tervetuloa nauttimaan!

Vuorenmajan Oktoberfest 2020

Kolmena lauantaina 19.9., 26.9. ja 3.10. eli samaan aikaan kuin NORMAALISTI Münchenissä, Viinitupa Vuorenmajalla juhlitaan suuren suosion saanutta Oktoberfestiä klo 18-24! Elävästä musiikista vastaa 19.9. TRIO FORTUNER ja 26.9. & 3.10. TRAVELING WIRTASET, tuoden ulkomaiset ja kotimaiset hitit eri vuosikymmeniltä Vuorenmajalle. Taukoajat soi taustalla Oktoberfest-humpat suoraan Wiesn'iltä!
Oktoberfest-herkkuja tarjotaan etukäteen tilattuna 3 ruokalajin menun muodossa. Ruoka-annoksia on tarjolla myös paikan päällä, joskin etukäteen tilatut menut tarjoillaan ensin. Hanaan saamme jälleen Paulanerin aidon saksalaisen Oktoberfest-oluen ja muita juomia on tarjolla myös.

ENNAKKOMYYNNISSÄ OKTOBERFEST-PAKETIT:

VIP-PAKETTI € 49.-/hlö; sis. paikkavarauksen, 3 ruokalajin menun (tarjoiltu), 2 tuoppia olutta tai 50cl viiniä sekä sisäänpääsyn
PROSIT-PAKETTI € 29.-/hlö; sis. 3 tuoppia olutta tai pullon viiniä sekä sisäänpääsyn ja paikkavarauksen 
PELKKÄ SISÄÄNPÄÄSY OVELTA € 5.-

OKTOBERFEST-MENU:

Paahdettu valkosipulikeitto
***
Possun pikkupotkaa,
hapankaalta,
omenahilloa ja perunapannukakkua

TAI

Olutmarinoitu kanankoipi olutkastikkeella,
hapankaalta, omenahilloa ja perunapannukakkua

***
Baijerin kreemi marjahillokkeella

VARAA OMA PAIKKASI AJOISSA VUODEN BILEISIIN!

VARAUKSET 03 4747 457 tai 050-65048 (Anu) TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ein Prosit und herzlich Willkommen! 


 

  

 
 
 
 

 

Parsaviikko Vuorenmajalla 1.6.-8.6.2020


Valtakunnalliset Riesling & co.-viikot siirtyivät koronakeväältä vuodella eteenpäin, mutta se ei estä meitä tarjoilemasta teille ihania kevään parsaruokia avajaisviikolla! Ma, 1.6. lähtien luvassa kevään tuoretta parsaa lisukkeineen ja tietenkin täydelliset viinit parsan kanssa löytyvät viinikaapistamme!

Pöytävaraukset: puh. 03 4747457 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tervetuloa nauttimaan kevään herkuista kanssamme!

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2019. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®