Jouluinen Raclette-ilta 09.12.2017


Lauantaina 9.12. vietetään Vuorenmajalla Raclette-iltaa jouluisissa tunnelmissa! Alkuun nautitaan talon hehkuviiniä ja sitten nautitaan juustontuoksuisesta illallisesta.

Raclette on etenkin Sveitsissä mutta myös Ranskan ja Itävallan Alpeilla yleinen illanistujaisruoka. Se on peräisin sveitsiläisiltä vuoripaimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa nuotion loimussa leivän tai perunan päälle. Nykyisin Raclette valmistetaan sähkökäyttöisellä raclette-pöytägrillillä.

Viinituvan Raclette sisältää Raclette-juustoa, keitettyjä perunoita, pekonia, pikkumakkaroita, sipulia, valkosipulia, herkkusieniä, hillosipuleita, pikkukurkkuja, parsaa ja kirsikkatomaatteja.

Hinta 26€/henkilö sisältäen hehkuviinin. Racleten kanssa sopivia viinejä erikoishintaan tarjolla.

Paikkoja rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa tähän juustontuoksuiseen iltaan! Varaukset puhelimitse numeroon 03 4747 457 tai sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tervetuloa nauttimaan!

Talven juhlat idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Kesäsesongin päätyttyä Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 10-35 hengen ryhmiä talvi- ja kevätkauden. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Vuorenmajan Schnitzel-torstait!

Herkullista possunleikettä eri muodoissaan kera ranskalaisten pääsee Vuorenmajalla nauttimaan aina torstaisin koko kesän ajan! Tämä herkku saatavilla myös gluteenittomana! Perinteisen Wieninleikkeen hinta 14,50€. Torstaisin olemme avoinna klo 12-22 - pöytävaraus suositeltavaa! Tervetuloa nauttimaan!

 


Serlachius-bussilla Mäntänvuoreen

 

Serlachius-bussi liikennöi kesäsesonkina 26.6.-13.8. kahdesti päivässä Mäntän keskustasta Vuorenmajalle/Mäntänvuoreen. Erillinen lippu tähän kuljetukseen maksaa 2 euroa, jos sinulla ei ole vielä Serlachius-bussilippua (joko Tampereelta asti tai paikallislippu). 2 euron lippuhinta hyvitetään ostoksista Vuorenmajalla.

 

Bussin aikataulu:      
12:30 Mäntän linja-autoasema  15:30 Serlachius-museo Gösta
12:35 Serlachius museo Gustaf 15:40 Serlachius museo Gustaf
12:40
Vuorenmaja 15:45 Vuorenmaja
12:50 Serlachius museo Gustaf 15:55 Mäntän linja-autoasema
13:00 Serlachius museo Gösta (tarvittaessa) 16:00 Serlachius-museo Gösta (tarvittaessa)

Vuorenmajan Oktoberfest 2017

22.-23.9.2017 klo 18-24 Viinitupa Vuorenmajalla juhlitaan suuren suosion saanutta Oktoberfestiä! Tänä vuonna aitoa nahkahousumusiikkia tarjoilee Sveitsistä lennätetty pumppu Ergolztaler, jotka saavat kaverikseen suomimusiikkia soittavan Traveling Wirtaset! Juhlateltan buffaan katetaan klo 19 eteenpäin perinteisiä Oktoberfest-herkkuja; possua, kanaa, naudanpaistia, bratwurstia ja currykastiketta, alppimakaroonia, hapankaalta, talon perunasalaattia sekä vihreitä salaatteja. Pienempään nälkään on tarjolla myös pretzeleitä ja flammkucheneita! Hanaan saamme jälleen Paulanerin aidon saksalaisen Oktoberfest-oluen sekä kotimaisen Teerenpeli-panimon Leevin ja Jaakon!

ENNAKKOMYYNNISSÄ OKTOBERFEST-PAKETIT:

VIP-PAKETTI € 45.-/hlö; sis. pöytävarauksen sisätiloihin TAI takaterassin lämpöiseen telttaan (tarjoiltu), buffet-pöydän antimet, litran olutta (2 tuoppia) tai puoli litraa viiniä sekä sisäänpääsyn
PROSIT-PAKETTI € 29.-/hlö; sis. 3 tuoppia olutta tai pullon viiniä sekä sisäänpääsyn ja paikkavarauksen biletelttaan bändiä kuuntelemaan
PELKKÄ SISÄÄNPÄÄSY OVELTA € 5.-

VARAA OMA PAIKKASI AJOISSA VUODEN BILEISIIN!

VARAUKSET 03-4747 457 TAI Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ein Prosit und herzlich Willkommen!

 
HYPPÄÄ OKTOBERFEST-BUSSIN JOUSILLE JA HURAUTA JUHLIMAAN!
Turvallisuus- ja tilasyistä pysäköinti Vuorenmajan pihalla ei ole mahdollista Oktoberfest-viikonloppuna. Tuonti- ja hakuliikenne on kuitenkin sallittua.
Yhteistyössä Mäntän Tilausliikenteen kanssa tarjoammekin juhlijoille edullisen bussikuljetuksen Vuorenmajalle Oktoberfestien aikaan. Menopaluu Mänttä-Vilppulan alueella maksaa vain 5 euroa ja valittavanasi on molempina iltoina 2 meno- ja 2 paluukyytiä Vilppulan keskustan ja Vuorenmajan välillä.
Aikataulut ja ajoreitti:
17.45 / 18.15 Vilppula kunnantalo
17.55 / 18.25 Mäntän Klubi
18.00 / 18.30 Vuorenmaja
Ajoreitti: Vilppulan kunnantalo, Vilppulan linja-autoasema, Kestikeitaan pysäkki, Myllykankaan pysäkki, Mäntän Klubi ja Vuorenmaja
Paluukuljetukset vastakkaiseen suuntaan lähtevät Vuorenmajalta klo 22.30 ja klo 23.30. Bussipysäkeiltä reitin varrella voi hypätä kyytiin kun osaa heilauttaa käpälää!
 
 
 
 
 

 

Mää oon Mänttästä - viikonloppuna Vuoressa soi!

Vuorenmaja on luonnollisesti menossa mukana tulevana MOM-viikonloppuna, 28.-30.7.2017!

Perjantai 29.7.
Alkuilta mennään Vuorenmajalla 60- ja 70-lukujen tunnelmissa, kun virtolainen HELTER SKELTER saapuu viihdyttämään musiikillaan klo 17-20!
Grilli on kuumana Vuorenmajan pihalla ja tarjonnasta löytyy listan ruokien lisäksi MOM-viikonlopun (pe+la) ajan Kaiken Maailman Makkaroita eurooppalaisen viinituvan henkeen.
Vuorenmaja palvelee klo 12-22 ja tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lauantai 30.7.
Vuorenmajan lauantai-iltaan tunnelmaa terassille luovat Mäntän omat pojat Duo Hannu & Kerttu eli Hannu Savolainen ja Keijo Tuominen! Duo esittää Hannun kauniita lauluja klo 19 alkaen terassilla!
Grilli on kuumana Vuorenmajan pihalla ja tarjonnasta löytyy listan ruokien lisäksi MOM-viikonlopun (pe+la) ajan Kaiken Maailman Makkaroita eurooppalaisen viinituvan henkeen.
Vuorenmaja palvelee klo 12-22 ja tapahtumaan on vapaa pääsy!
Tervetuloa nauttimaan leppoisasta kesäillasta Mäntänvuoren luonnossa kauniin musiikin kera!

Sunnuntai 31.7.
MOM-sunnuntaina palvelemme normaaliin tapaan klo 12-20 - tervetuloa!

Viikonlopun ajan Teerenpelin oluet (0,33cl) sekä Laitilan Kukko Lager -olut (0,33cl) ja omenasiideri (0,33cl) hintaan 5€/pullo! 

Sveitsin keittiön herkkuja emme valitettavasti pysty tarjoamaan tämän tapahtumaviikonlopun aikana!

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

    TripAdvisor

© Vuorenmaja 2017. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®