Riesling & Co. ja parsaviikot Vuorenmajalla 16.5.-1.6.2024


Riesling & co.-viikoista lähtien pääsee Vuorenmajalla jälleen nauttimaan 3-viinin omatoimisista tastingeista sekä 16.5.-1.6. järjestettävistä parsaviikoista!

Näinä touko-kesäkuun viikkoina keittiö loihtii kevään tuoreelle parsalle erinäiset ihanat lisukkeet ja täydellisesti sopivat viinit löytyvät tietenkin viinikaapista!

Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 Emännän Pruuvit läpi Saksan viinikentän;

Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 emännän pruuvit:

🥂17.05.24 SAKSAN VALKOVIINIT 🥂 ILMOITTAUDU
Saksa on tunnettu raikkaista Rieslingeistään, mutta oletko kokeillut Saksan muita merkittäviä valkoviinejä? Valkoviinien kylkeen tarjoamme Flammeja pöytäseurueen kesken jaettavaksi.
Hinta € 45.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sisältää 8 viiniä à 6cl ja 1 kokonaisen flammin (8 erilaista jaettavana) per hlö

🍷24.05.24 SAKSAN ROSÉ- JA PUNAVIINIT🍷ILMOITTAUDU
Riesling & co. viikkojen maistelut jatkuvat kavalkaadilla Saksan rosé- ja punaviinejä! Saksan arvostetuin punaviinirypäle on Pinot Noir, josta tehdään kaikkea raikkaiden roseiden ja tammitettujen punaviinien väliltä. Mutta löytyy Saksasta muutakin, joko lajikeviininä tai sekoituksina. Tutustumme punaisista rypäleistä valmistettuihin saksalaisviineihin ja niiden kasvupaikkoihin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sisältää 8 viiniä n. 6cl kaadoilla

🍾31.05.24 SAKSAN KUOHUVIINIT🍾 ILMOITTAUDU
Riesling & co. viikkojen viimeisenä teemana ovat valmistujaisten alla tietenkin saksalaiset kuohuviinit! Kuohuviinejä valmistetaan Saksassa monista eri rypäleistä ja eri menetelmillä. Me keskitymme tässä maistelussa perinteisen menetelmän kuohuviineihin eli Sekt- ja Crémant-kuohuviin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sis. 7 kuohuviiniä n. 6cl kaadoilla

Laitapa siis jo päivämäärät muistiin!

Tervetuloa nauttimaan kevään herkuista ja huikeista saksalaisviineistä!

Pöytävarausta suositellaan lämpimästi: Pöytävaraukset, puh. 03-389 1616 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 



 

Vuorenmajan pääsiäinen PE-LA 29.3.-30.3.2024


Pitkäperjantaina ja lankalauantaina 29.-30.3.2024 palvelemme klo 14-21! Tarjolla on flammien ja pretzeleiden lisäksi hieman tuunattua talon herkkulautasta, paahdettua valkosipulikeittoa sekä Lyonin kanaa riisillä ja kasviksilla!

Ennakkoon tilattuna mahdollisuus myös Racletteen tai Fondueen väh. 4 hengen seurueille; pöytävarauksia otetaan vastaan puh. 03-3891616 tai Viinitupa Vuorenmaja - Varaa pöytä!

Yksityistilaisuudet idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Talvikauden lokakuusta huhtikuulle Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 8-35 hengen seurueita. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut ja Jouluinen tarjonta

Vahvistusta Vuorenmajan tiimiin!

Kesäsesonki starttaa Vuorenmajalla 30.4.2024 ja meillä olisi taas töitä tarjolla! Jos haluat olla osa Vuorenmajan reipasta tiimiä tai tiedät jonkun joka haluaisi, niin tutustupa avoimiin pesteihin täällä: Työpaikat

 

 

 

Vuorenmajan jouluinen tupa avoinna PE & LA 24.-25.11. klo 16-21!

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviinit lämpiämään ja tarjontaan (pikku) jouluisia herkkuja! 

Vuorenmaja osallistuu Mäntän Joulunavaukseen omalla tyylillään ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi lasilliselle pe ja la iltana. Keittiöstä saatavilla suppeampi valikoima flammeja ja pretzeleitä. 

Lauantaina 25.11. klo 18 emäntä johdattelee sinut Pinot Noir-punaviinien maailmaan, joulupödän viinisuosituksia unohtamatta ;-) Tutustumme tässä 4 viinin (à 8cl) maistelussa Pinot´n eri muotoihin ja tyyleihin eri maissa. Viinien kylkeen tarjoamme ”laudallisen” pientä naposteltavaa; leikkeleitä, makkaroita, juustoja, oliiveja, pikkukurkkuja, kirsikkatomaatteja ja leipää. 
Hinta € 45.-/hlö ja varausta toivotaan TEE VARAUS 

Muista myös Vuorenmajan lahjakortit pukinkonttiin 🎅🎄🍷🍽😉

Tervetuloa nauttimaan Mäntänvuoren luonnosta ja Vuorenmajan jouluisesta tunnelmasta!  

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.