VUORENMAJAN SKI-CAFÉ PALVELEE klo 12-17!

VUORENMAJAN SKI-CAFÉ palvelee Mäntänvuoren ulkoilijoita talven mittaan lauantaisin ainakin klo 12-17. 

Tarjonnassa kylmiä ja lämpimiä juomia sekä flammeja & bageleita. Myös take-away toimii; soitathan tilauksesi aukioloaikoina puh. 050-65048

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan tunnelmasta ulkoilun ohessa!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

Kun Muhammed ei tulekaan Vuoren luo niin Vuoren on mentävä Muhammedin luo...eiku, miten se meni 🤔? 

No, joka tapauksessa meidän maistuvia joululahjoja voi nyt tilata Mänttä-Vilppulan JouluREKOoon ti, 22.12. klo 17.15-17.45 Elämänpuodin piha-alueella osoitteessa Koskentie 1, VILPPULA! REKO Mänttä-Vilppula - lähiruokarengas | Facebook 

Toki näistä tuotteista kiinnostuneet voivat laittaa viestiäkin, niin sovitellaan myyntitreffit "kylille". Ja jos joku harkitsee Fonduen tai Racletten varaamista väh. 6 hengelle, niin voimme pitää Vuorenmajaa avoinna myös satunnaisille poikkeajille/takeawaynä.

Niin mielellään kuin me teille hehkuviinejä tarjoiltaisiin, niin paikalla päivystäminen tässä maailman- ja varaustilanteessa ei valitettavasti ole järkevää 🙁! Pysykäähän terveinä ja nähdään taas!

Joulutupa avoinna ostoksille & koko kylän pikkujoulu 11.- 12.12.2020

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviini lämpiämään ja tarjontaan Vuorenmajan ruokalahjoja pukinkonttiin!

Tiukentuneista koronarajoituksista johtuen yleisötilaisuuksien järjestäminen ennen joulua on kielletty. Pidämme sen sijaan Vuorenmajaa avoinna joulukuussa muutamana päivänä lahjaostoksia ja tarjonnasta nauttimista varten. Näinä päivinä myös take-away on mahdollinen! Myynnissä olevat tuotteet ja aukiolot päivitämme Bestorante-sovellukseen: Bestorante

Perjantaina 11.12. klo 14 ja lauantaina, 12.12. klo 12 Vuorenmaja avaa ovensa jouluiseen tupaan! Tule nauttimaan ruuasta ja juomista sekä tekemään ostoksia pukinkonttiin. Jouluinen suppeampi lista voimassa ja ennakkoon voi varata Juustofonduen väh. 2 hengelle tai Racletten väh. 4 hengelle. 

Myynnissä talon pähkinätorttua, hehkuviinihyytelöä, olut- ja siiderilahjoja, Herkkujuustolan ja Juustosopin juustolahjoja, Haapamäentalon hunajaa ja Keskisen myllyn gluteenittomia tuotteita. Ja tietenkin Vuorenmajan LAHJAKORTIT!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

   ISÄNPÄIVÄ VUORENMAJALLA 8.11.2020

Tuo isä nauttimaan Vuorenmajan herkuista ja tunnelmasta sunnuntaina 8.11.2020 klo 12-17!

Isänpäivänä Vuorenmajalla on tarjolla flammien, pretzeleiden ja keiton lisäksi meidän rakastettu SCHNITZEL eli paneroitu possunleike ranskalaisilla ja lisäkesalaatilla.

Toki voit tuoda isän myös Fonduelle tai Raclettelle; ennakkovaraus onnistuu vähintään 4 hengelle.

Otamme pöytävarauksia vastaan https://vuorenmaja.fi/fi/varaa-poyta tai puhelimitse 03 4747 457.

Lämpimästi tervetuloa! 

 

Yksityistilaisuudet idyllisellä Viinitupa Vuorenmajalla


Talvikauden lokakuusta huhtikuulle Vuorenmaja palvelee tilausravintolana 6-30 hengen seurueita. Pyydä tarjous omalle ryhmällesi oli kyseessä sitten kokous, syntymäpäivät tai pikkujoulut ja tutustu tarjontaamme täällä: Ryhmämenut

Pirkanmaan lähiruokasafari 12.9.2020

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Pirkanmaan Lähiruokasafarille lauantaina, 12.9. tarjoten lähiseudun tuottajien raaka-aineista valmistetun menun ja ruoka-annoksia. Tarjonnasta löytyy myös eurooppalaiset viinit sekä kotimaisten pienpanimoiden tuotteet. 

Piha-alueella pääsee lisäksi tekemään ostoksia pienimuotoiselta tuottajatorilta klo 12-16. Mukana torilla ainakin Matomutkan puutarha, Isoniemen tila ja Pieni Juurileipomo! Myynnissä myös Haapamäentalon hunajaa ja itsetehtyä omenahilloa.

Tervetuloa nauttimaan satokauden herkuista Mäntänvuoreen! 

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2020. All rights reserved.
Site by Aidia.