Viininmaistelu-paketit


Järjestämme ryhmille tilauksesta 3 tai 5 viinin maisteluita, joiden yhteyteen on mahdollista varata halutessaan myös opastettu kierros Mäntänvuoren kauniissa luonnossa.

Rieslingiä kuivasta makeaan
Aloitamme matkan Rieslingin kiehtovaan maailmaan kuivalla kuohuviinillä ja päädymme makeaan jälkiruokaviiniin. Sisältää 5 eri Rieslingiä Saksan eri alueilta ja "laudallisen" pientä naposteltavaa; leikkeleitä, makkaroita, juustoja, oliiveja, pikkukurkkuja, tomaatteja, hedelmiä, suolakeksejä ja leipää.

Pakettihinta 340€ (sopiva n. 6-10 hengelle; 5 pulloa viiniä)


Spätburgunder-värisuora
Tutustumme Spätburgunder-rypäleen monipuoliseen käyttöön maistellen kolme viiniä valkoisesta punaiseen. Sisältää 3 eri viiniä Saksan eri alueilta sekä leipäpohjaisia cocktailpaloja täytteinään lihaa, kalaa, juustoa ja kasviksia. Tarjolla myös vettä ja alkoholittomana vaihtoehtona viinille rypälemehua.

Pakettihinta 240€ (sopiva n. 6-10 hengelle; 3 pulloa viiniä)


Burgundilaissuora
Matka johdattelee erilaisten burgundilaisrypäleiden maailmaan maistellen kolme kuivaa valkoviiniä burgundilais-perheestä; Weissburgunder, Grauburgunder ja Blanc de Noir. Viinien kyytipojaksi tarjolla erilaisia Flammkucheneita täytteinään lihaa, kalaa ja kasviksia. Tarjolla myös vettä ja alkoholittomana vaihtoehtona viinille rypälemehua.

Pakettihinta 160€ (sopiva n. 6-10 hengelle; 3 pulloa viiniä)

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

      TripAdvisor

© Vuorenmaja 2020. All rights reserved.
Site by Aidia.