Menu talvikausi syys-huhtikuu


Viinitupa Vuorenmajan tarjonnassa näkyy vahvasti keskieurooppalaisuus. Yrittäjien sveitsiläistaustasta kertovien Racletten ja Fonduen maailmaan on mahdollista päästä tutustumaan ennakkotilauksesta (väh. 4 henkeä ja 2-3 päivän varoitusajalla) kun taas saksalaistyylisiä flammkucheneita ja täytettyjä pretzeleitä on tarjolla aukioloaikoina aina. 


"FLAMMI"   11.00
Keski-Euroopan vastaus pizzalle - ohuen hiivattoman pohjan päällä ranskankermakastike ja täytteet valinnan mukaan 
Traditional savupekoni ja punasipuli  
Nordic  kylmäsavulohi ja tilli  
Vegi oliivi, punasipuli ja feta  
Vuorenmaja bratwursti, punasipuli ja alppijuusto  
Finlandia hirvenjauheliha, kantarelli ja karpalo  
Milano salami, herkkusieni ja kirsikkatomaatti  
Dessert omenaviipaleet ja kanelisokeri  
Gluteeniton pohja, lisätäytteet ja juustogratinointi +1.00  

TALON HERKKULAUTANEN

Valikoima juustoja ja leikkeleitä;
Emmental-, Alppi- ja punahomejuustoa sekä salamia, keittokinkkua ja ilmakuivattua naudanlihaa pikkukurkkujen, kirsikkatomaattien,
leivän ja voin kera

16.50      

   
TALON KEITTO         
Sesongin mukaan vaihtuva kasviskeitto seuranaan talon leipää                                                        
 5.00/8.00
   
VUORENMAJAN PRETZELIT
100g aidot saksalaiset suolarinkilät täytetään tilauksesta
 
Kinkku, salami tai juusto      
5.00
Kylmäsavulohi tai ilmakuivattu naudanliha   6.00
   
   

TORSTAISIN ON SCHNITZEL-PÄIVÄ;
tarjolla on possunleike ranskalaisilla ja lisäkesalaatilla 

 15.50

                                                                  

SVEITSIN KEITTIÖN HERKKUJA  (ennakkotilauksesta 2-3 päivää aiemmin, väh. 4 hengelle)

Raclette
Raclette on etenkin Sveitsissä mutta myös Ranskan ja Itävallan Alpeilla yleinen illanistujaisruoka.
Se on peräisin sveitsiläisiltä vuoripaimenilta, joilla oli tapana sulattaa juustoa nuotion loimussa
leivän tai perunoiden päälle. Nykyisin raclette valmistetaan sähkökäyttöisellä raclette-pöytägrillillä.

Viinituvan Raclette sisältää Raclette-juustoa, perunoita, pekonia, pikkumakkaroita, sipulia, valko-
sipulia, herkkusieniä, hillosipuleita, pikkukurkkuja, parsaa ja kirsikkatomaatteja.

25€/henkilö 

 

Juustofondue
Fondue on ruokalaji, jonka tärkein pääkomponentti on sulatettu kuuma juusto. Ruokalaji on
peräisin ranskankielisen Sveitsin ja Savoijin alueilta ja se syödään perinteisesti kastamalla
kuumaan Fondueen leipäpaloja.

Viinituvan juustofondue tehdään itse käyttäen juustosekoitusta ja kuivaa valkoviiniä. Perinteiseen
tapaan kastettavaksi tarjoillaan vaaleaa maalaisleipää.

20€/henkilö

 

Lihafondue
Jokainen kypsentää omat lihapalansa (nauta, possu ja kana yhteensä n. 200g/henk.) mieleisikseen
kuumassa öljypadassa pöydän keskellä. Lihojen kanssa tarjoamme ranskalaisia perunoita, 5 erilaista kastiketta
sekä säilykekasviksia ja -hedelmiä.

30€/henkilö 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.