Mää oon Mänttästä - Yhdessä!

Vuorenmaja on luonnollisesti menossa mukana tulevana MOM-viikonloppuna, 26.-28.7.2019! Palvelemme normaalein aukioloajoin pe 16-24, la klo 12-24 ja su klo 12-20.

Perjantai 26.7.
Alkuilta mennään Vuorenmajalla 60- ja 70-lukujen tunnelmissa, kun virtolainen HELTER SKELTER saapuu viihdyttämään musiikillaan klo 17 eteenpäin!

Lauantai 27.7.
Lauantain alkuiltaan tunnelmaa luo trubaduurisävelmin Erik Valkama! Pitkän linjan muusikkona ja "bändiäijänä" paremmin tunnettu kitaristi Erik Valkama on viime vuosina kouluttanut itsestään trubaduurin ihan omaksi ilokseen. Laajan musiikillisen historiansa ansiosta Erikin repertuaari on hyvin laaja, iskelmästä hevin ja Suomi-rockin kautta nykypoppiin. Erik viihdyttää ja laulattaa yleisöä Vuorenmajalla lauantaina klo 19.30 eteenpäin.

Myöhäisillan huippuartisteiksi saamme jälleen Burleski-tähtiä! Säväytyksestä Vuoressa tänä vuonna vastaavat Olivia Rouge, Elisa Day ja Miss Woop de Doo sekä juonnosta Koko Davai! Tarjolla on 3 esityksen show, joten paikalla kannattaa olla viimeistään klo 22 ettei yksikään hetkutus jää näkemättä!

Sunnuntai 28.7.
MOM-sunnuntaina palvelemme normaaliin tapaan klo 12-20 - tervetuloa!

KAIKKIIN TAPAHTUMIIN ON VAPAA PÄÄSY JA NÄKÖALATASANNE REKKA-STAGEN EDUSTALLA ON MYÖS ANNISKELUALUETTA!

Viikonlopun ajan on hanassa tarjolla Laitilan Kukko Lager-olutta, pulloissa tutut saksalaiset ja uudet Hopping Brewstersin tuotteet sekä typistetty valikoima viinejä laseittain. Keittiön tarjonnasta löytyy flammien, pretzeleiden ja talon herkkulautasen lisäksi MOM-viikonlopun ajan makkaralautanen peruna- ja kaalisalaatilla.

PÖYTÄVARAUKSIA OTAMME VASTAAN mutta Sveitsin keittiön herkkuja emme valitettavasti pysty tarjoamaan tämän tapahtumaviikonlopun aikana!

SUOSITTELEMME LÄMPIMÄSTI LIIKKUMISTA JALAN, FILLARILLA TAI BUSSILLA. PARKKIPAIKKOJA ON VUORESSA VAIN RAJOITETUSTI!

TERVETULOA YHDESSÄ MÄNTÄNVUOREEN - TOP OF MÄNTTÄ KUTSUU!

 

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.