Pirkanmaan Joulusafari 11.12.2021

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviini lämpiämään ja tarjontaan Vuorenmajan ruokalahjoja pukinkonttiin!

Vuorenmaja osallistuu yhtenä kohteena Pirkanmaan Joulusafarille LA, 11.12.21 tarjoten jouluisia ruokia ja juomia sekä makulahjoja pukinkonttiin. Ennakkoon voi varata myös Juustofonduen tai Racletten väh. 4 hengelle. Keittiöstä talvilistan lisäksi sahramilla maustettua perunakeittoa, joulukinkku-pretzeliä, peurapataa ja villiriisiä sekä lahjajuustoista koottu maistelulautanen sopivan viinin kera.

Terassilla pääsee lisäksi tekemään ostoksia pienimuotoiselta joulutorilta klo 12-16. Myyjinä joulutorilla on ainakin: Saarela Homestead, Unelmien Helmiä, Rauhalammin marjatila, Ihan Poukan Pihalla sekä yksityishenkilöitä käsitöiden ja leivonnaisten (myös G/L) kanssa.

Vuorenmajan omassa pöydässä myynnissä talon pähkinätorttua, hehkuviinihyytelöä, olut- ja siiderilahjoja, Herkkujuustolan ja Juustosopin juustolahjoja sekä Haapamäentalon hunajaa. Ja tietenkin Vuorenmajan LAHJAKORTIT!

Tervetuloa nauttimaan Mäntänvuoren luonnosta ja Vuorenmajan jouluisesta tunnelmasta!

Ravintolarajoitusten kiristyessä otamme käyttöön koronapassin klo 16 eteenpäin. Esitäthän koronapassin henkilökunnalle heti ravintolaan saavuttaessa. Kiitos sujuvasta yhteistyöstä!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

    TripAdvisor 

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.