Kun Muhammed ei tulekaan Vuoren luo niin Vuoren on mentävä Muhammedin luo...eiku, miten se meni 🤔? 

No, joka tapauksessa meidän maistuvia joululahjoja voi nyt tilata Mänttä-Vilppulan JouluREKOoon ti, 22.12. klo 17.15-17.45 Elämänpuodin piha-alueella osoitteessa Koskentie 1, VILPPULA! REKO Mänttä-Vilppula - lähiruokarengas | Facebook 

Toki näistä tuotteista kiinnostuneet voivat laittaa viestiäkin, niin sovitellaan myyntitreffit "kylille". Ja jos joku harkitsee Fonduen tai Racletten varaamista väh. 6 hengelle, niin voimme pitää Vuorenmajaa avoinna myös satunnaisille poikkeajille/takeawaynä.

Niin mielellään kuin me teille hehkuviinejä tarjoiltaisiin, niin paikalla päivystäminen tässä maailman- ja varaustilanteessa ei valitettavasti ole järkevää 🙁! Pysykäähän terveinä ja nähdään taas!

Joulutupa avoinna ostoksille & koko kylän pikkujoulu 11.- 12.12.2020

Laitetaan takkaan tuli, hehkuviini lämpiämään ja tarjontaan Vuorenmajan ruokalahjoja pukinkonttiin!

Tiukentuneista koronarajoituksista johtuen yleisötilaisuuksien järjestäminen ennen joulua on kielletty. Pidämme sen sijaan Vuorenmajaa avoinna joulukuussa muutamana päivänä lahjaostoksia ja tarjonnasta nauttimista varten. Näinä päivinä myös take-away on mahdollinen! Myynnissä olevat tuotteet ja aukiolot päivitämme Bestorante-sovellukseen: Bestorante

Perjantaina 11.12. klo 14 ja lauantaina, 12.12. klo 12 Vuorenmaja avaa ovensa jouluiseen tupaan! Tule nauttimaan ruuasta ja juomista sekä tekemään ostoksia pukinkonttiin. Jouluinen suppeampi lista voimassa ja ennakkoon voi varata Juustofonduen väh. 2 hengelle tai Racletten väh. 4 hengelle. 

Myynnissä talon pähkinätorttua, hehkuviinihyytelöä, olut- ja siiderilahjoja, Herkkujuustolan ja Juustosopin juustolahjoja, Haapamäentalon hunajaa ja Keskisen myllyn gluteenittomia tuotteita. Ja tietenkin Vuorenmajan LAHJAKORTIT!

HUOLEHDIMME PUOLESTAMME HYGIENIASTA JA TURVAVÄLEISTÄ KAIKISSA TILOISSA, JOTEN SAAVUTHAN SINÄKIN MEILLE VAIN TERVEENÄ, KIITOS!

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

      TripAdvisor

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.