Riesling & Co. ja parsaviikot Vuorenmajalla 16.5.-1.6.2024


Riesling & co.-viikoista lähtien pääsee Vuorenmajalla jälleen nauttimaan 3-viinin omatoimisista tastingeista sekä 16.5.-1.6. järjestettävistä parsaviikoista!

Näinä touko-kesäkuun viikkoina keittiö loihtii kevään tuoreelle parsalle erinäiset ihanat lisukkeet ja täydellisesti sopivat viinit löytyvät tietenkin viinikaapista!

Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 Emännän Pruuvit läpi Saksan viinikentän;

Viikkojen aikana järjestämme perjantaisin klo 18 emännän pruuvit:

🥂17.05.24 SAKSAN VALKOVIINIT 🥂 ILMOITTAUDU
Saksa on tunnettu raikkaista Rieslingeistään, mutta oletko kokeillut Saksan muita merkittäviä valkoviinejä? Valkoviinien kylkeen tarjoamme Flammeja pöytäseurueen kesken jaettavaksi.
Hinta € 45.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sisältää 8 viiniä à 6cl ja 1 kokonaisen flammin (8 erilaista jaettavana) per hlö

🍷24.05.24 SAKSAN ROSÉ- JA PUNAVIINIT🍷ILMOITTAUDU
Riesling & co. viikkojen maistelut jatkuvat kavalkaadilla Saksan rosé- ja punaviinejä! Saksan arvostetuin punaviinirypäle on Pinot Noir, josta tehdään kaikkea raikkaiden roseiden ja tammitettujen punaviinien väliltä. Mutta löytyy Saksasta muutakin, joko lajikeviininä tai sekoituksina. Tutustumme punaisista rypäleistä valmistettuihin saksalaisviineihin ja niiden kasvupaikkoihin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sisältää 8 viiniä n. 6cl kaadoilla

🍾31.05.24 SAKSAN KUOHUVIINIT🍾 ILMOITTAUDU
Riesling & co. viikkojen viimeisenä teemana ovat valmistujaisten alla tietenkin saksalaiset kuohuviinit! Kuohuviinejä valmistetaan Saksassa monista eri rypäleistä ja eri menetelmillä. Me keskitymme tässä maistelussa perinteisen menetelmän kuohuviineihin eli Sekt- ja Crémant-kuohuviin.
Hinta € 35.- muille kuin Viiniklubin kausikortin lunastaneille. Sis. 7 kuohuviiniä n. 6cl kaadoilla

Laitapa siis jo päivämäärät muistiin!

Tervetuloa nauttimaan kevään herkuista ja huikeista saksalaisviineistä!

Pöytävarausta suositellaan lämpimästi: Pöytävaraukset, puh. 03-389 1616 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.