VUORENMAJAN TAKEAWAY RAJOITUSTEN AIKANA


Maamme hallituksen päätöksellä ravintolat pysyvät suljettuina 31.5.2020 asti koronaepidemian hillitsemiseksi. Ruuan ja juomien noutaminen on kuitenkin sallittua, joten Vuorenmaja muuttuu 24.4.2020 alkaen takeaway-ravintolaksi. Toistaiseksi ruokien nouto onnistuu PE ja LA klo 15-21. VAPPUNA palvelemme 30.4.-2.5. TO-LA klo 14-21.
Tilaukset tehdään soittamalla aukioloaikoina numeroon 03-4747 457 TAI tilaamalla ONLINE BESTORANTE-sovelluksella.
Sovimme kanssasi noutoajan välttääksemme liian usean asiakkaan yhtäaikaista oleskelua ravintolatiloissa. Saavuthan noutamaan Vuorenmajan herkkuja vain ehdottomasti terveenä, kiitos! 

TAKEAWAY MENU

Yksi kädenojennus, rakkaat asiakkaamme, on Vuorenmajan lahjakorttien ostaminen, jotka voi sitten käyttää heti kun taas palataan normaaliin. Tilaus parhaiten sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja maksu onnistuu tilisiirtona, jonka jälkeen lahjakortti toimitetaan postissa.

Olemme avanneet myös oman kauppapaikan www.autetaanravintoloita.fi sivustolle. Sieltä voit ostaa meille juoma- tai ruokalahjakortteja jo etukäteen ennen kuin saamme taas ovet auki normaalisti. Lahjakortin voi ostaa omaksi iloksi itselleen tai sen voi lähettää kaupasta suoraan kaverille. Näin autat meitä tässä haastavassa tilanteessa, kiitos!

Pysykäähän terveinä ja toivottavasti saamme tarjota teille elämyksiä taas mahdollisimman pian! 

 

💪👩‍🍳🥨🍕🍷🍺

 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 389 1616

    TripAdvisor 

© Vuorenmaja . All rights reserved.
Site by Aidia.