Ryhmämenut


Kesäsesongin ja normaalien aukioloaikojen ulkopuolella Viinitupa Vuorenmaja on avoinna tilauksesta 10-30 hengen ryhmille. Ravintolan tilat ovat mainiot pieniä juhlia, kokouksia tai muita tapaamisia varten.

Käytössä ovat:
*sali max. 32 henkeä + takkahuone 6 henkeä
*katettu etuterassi max. 50 henkeä
*aurinkoterassi max. 50 henkeä

Alla esimerkkejä erityisesti ryhmille suunnatusta tarjonnastamme erikoisruokiemme parissa. Näiden lisäksi voit tutustua perinteisempiin 3 ruokalajin menuihimme täällä: Ryhmämenut 

Pyydämme valitsemaan koko ryhmälle saman menun ja toivomme ennakkotietoja mahdollisista ruoka-aineallergioista ja erityisruokavalioista hyvissä ajoin ennen tilaisuuden ajankohtaa. Viinit ja muut ruokajuomat myydään yksityistilaisuuksissa pulloittain.

Viinitasting-pakettimme ryhmille löydät täältä: Viinitastingit


VIINITUVAN SVEITSILÄINEN MENU

Alkumaljana lasi kuohuviiniä tai talviaikaan hehkuviiniä

***

Vuorenmajan alkupalalautanen
     marinoitua kuhaa saaristolaisleivällä
     kylmäsavulohta
     hirvenlihapullia ja metsäsienisalaattia
     Väinö-valkohomejuustoa   
     Tete de Moine -juustoa

***

Pääruokavaihtoehdot:

Flammkuchen Traditional, Vegi tai Nordic
Ohuen pohjan päällä ranskankermakastike ja täytteet valinnan mukaan

Juustofondue
Perinteiseen tapaan kuumaan juustomassaan kastettavaksi tarjoillaan maalaisleipää

Lihafondue
Lihapalat kypsennetään öljypadassa ja nautitaan ranskalaisten, kylmien kastikkeiden
ja säilykekasvisten kera

Raclette
Raclette-juustoa sulatetaan pöytägrillissä ja nautitaan perunoiden sekä erilaisten
grillattavien lisukkeiden kera

***

Jälkiruoaksi kahvi sveitsiläisten suklaiden kera

Hinnat per henkilö (min. 10 henkeä)
kun pääruokana:

Flammkuchen       30,-€
Juustofondue       36,-€
Lihafondue           46,-€
Raclette                40,-€


FLAMMKUCHEN FESTIVAL

Keski-Euroopan vastaisku pizzalle, flammkuchen eri täytteillä. Flammkuchenin ohuella, hiivattomalla taikinapohjalla on hapankermakastike ja päällä erilaisia täytteitä;  savupekoni ja punasipuli, kylmäsavulohi ja tilli, feta/oliivi/punasipuli. Flammkuchenit tuodaan pöytään tarjoilulaudalla valmiiksi paloiteltuna ja tarjoillaan pöytäkunnittain. Flammkuchen sopii oikein hyvin valkoviinien - erityisesti Rieslingin kanssa!

Alkumaljana lasi kuohuviiniä

***

Alkuruokavaihtoehdot:
Rucola-tomaatti-parmesaanisalaatti
Meloniveneet ilmakuivatun kinkun kera
Talvisalaatti paistetuilla herkkusienillä ja pekonilla

***

Erilaisia flammkucheneita tarjoiltuna pöytäkunnittain


Yhteensä                     19,50 €/henkilö     


 

JÄLKIRUOKIA YHDISTETTÄVÄKSI KAIKKIIN MENUIHIN

Kahden suklaan mousse
Riesling-viinivanukas
Kinuskinen Pannacotta
Talon viinijäätelö ja rypälehilloke
Juustokakku
Tiramisu
Paahtovanukas                                                      à 7.50

Pieni juustolautanen                                           à 9.50


 

Vuorentie 70, 35820 Mänttä - 03 4747457

    TripAdvisor

© Vuorenmaja 2017. All rights reserved.
Site by Pelismo Oy / p+web®